Zoals elk zichzelf respecterend koor willen we graag kleine en grote werken uitvoeren, niet alleen om ons te profileren, maar ook om de continuïteit van en aandacht voor het koor te waarborgen. Uiteraard is het ook voor de leden van belang, dat zij niet alleen een koor zijn dat louter en alleen repeteert.

U kunt zich voorstellen, dat het uitvoeren van zo'n groot concert een grote kostenpost is op onze begroting en dat deze kosten niet alleen gedekt kunnen worden door het entreegeld. Evenals voor andere verenigingen geldt ook voor ons koor, dat dit niet mogelijk is zonder de hulp van sponsoren, mede doordat de subsidiegelden fors naar beneden zijn bijgesteld. Dit is dan ook de reden, dat wij sponsoren zoeken, die ons helpen een aanzienlijk deel van de kosten van deze uitvoering te dragen. Langs deze weg nemen wij de vrijheid om dit concert onder uw aandacht te brengen.

Sponsoring is en blijft voor ons een "must", dus kleinere/grotere bedragen zijn natuurlijk van harte welkom.

Alle sponsors krijgen een vermelding op onze website. Bij een sponsorbedrag van € 75,00 krijgt u; naast een vrijkaart voor ons concert, een VIP-plaats, een gratis vermelding in het programma en bovenal de waardering van de plaatselijke bevolking. Dit omdat u toont dat het culturele aspect in 's-Gravendeel u na aan het hart ligt en omdat dank zij u voor velen uit onze gemeente een zeer bijzondere avond mogelijk is.

Mogen wij op uw sponsoring rekenen?

Voor meer informatie, bel of mail met:

Piet van 't Riet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
078-6734980
Anneke Mol
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
078-6732430   
   
Bankrek.: 32.30.11.853 t.n.v. penningm. 'Hervormd Kerkkoor 's-Gravendeel', Tuinstraat 10, 3295 SW 's-Gravendeel
Ingeschreven bij de KvK te Dordrecht onder nr. 40323378